Бразилската полиция вкара зад решетките кон, обвинен в нанасяне на

...
Бразилската полиция вкара зад решетките кон, обвинен в нанасяне на
Коментари Харесай

Арестуваха кон за вандализъм

Бразилската полиция вкара зад решетките кон, упрекнат в нанасяне на вреди върху непознато имущество - в тази ситуация автомобил, оповестява в. "Дейли мейл ", цитира "Монитор ".

Арестът се е състоял в Носа-Сеньора-Апаресида откакто копитното животно атакувало паркирана кола. Собственичката на возилото упорствала конят да бъде задържан - по този начин най-бързо щели да й бъдат възобновени вредите.

Конят бил изведен на разходка в този злощастен ден от другар на притежателя. Щом схванал за случилото се, стопанинът на коня Уилям Сантуш незабавно се явил в полицейския сектор. Но там му отказали среща с обичаното му животно, даже не му разрешили да го нахрани.

Сантуш се възмутил, че конят му бил задържан като елементарен нарушител. Той бил обездвижен в килията и бил лишен от храна и вода. Животното прекарало зад решетките едно денонощие и било освободено едвам откакто стопанинът му заплатил нанесените вреди на автомобила.

Вестта за задържането на коня пристигнала до началника на служителите на реда Джонатан Евангелиста. "Естествено, че не е обикновено да бъде задържан кон! Започнали сме следствие по случая ", декларирал полицейският началник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР