Бразилската легенда Пеле поздрави Неймар, след като нападателят на Селесао

...
Бразилската легенда Пеле поздрави Неймар, след като нападателят на Селесао
Коментари Харесай

Пеле окуражи Неймар след отпадането на Бразилия от Световното в Катар

Бразилската легенда Пеле поздрави Неймар, откакто нападателят на Селесао изравни върха на Краля по брой голове с екипа на националния тим на Бразилия.

След вчерашното си попадение против Хърватия играчът на ПСЖ и Кралят на футбола имат по 82 гола с националната фланелка.

Тимът обаче отпада след загуба с дузпи от " ватрените ", а Неймар плака на терена в Катар.

Той разгласи след срещата, че, може би това е неговото последно международно състезание.

Пеле обаче имаше една гореща молба към него - да " продължи да въодушевява " Бразилия.

" Видях по какъв начин растеш, приветствах те всеки ден и най-сетне мога да те поздравя, че изравни броя на головете ми с бразилския народен тим. И двамата знаем, че това е доста повече от число. Нашето най-голямо обвързване като спортисти е да въодушевяваме. Да вдъхновим днешните ни сътрудници експерти, идващите генерации и най-много да вдъхновим всички, които обичат нашия спорт. За страдание денят не е най-щастливият за нас, само че ти постоянно ще бъдеш източникът на ентусиазъм, какъвто мнозина се стремят да станат. Научих, че колкото повече време минава, толкоз повече пораства нашето завещание. Моят връх беше подложен преди съвсем 50 години и никой не е съумял да го приближи до момента. Ти съумя, момче. Това усилва величието на твоето достижение. Въпреки това знаеш, както и аз, че няма по-голямо число от насладата да представляваш страната ни. Аз съм на 82 години и след толкоз време се надявам, че съм те въодушевил по някакъв метод да стигнеш дотук. Твоето завещание не е завършило. Продължавай да ни вдъхновяваш. Ще продължа да се веселя на всеки твой гол, както съм правил във всеки мач, в който съм те гледал ", написа бразилската футболна легенда в Инстаграм.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР