Бразилия загуби най-ярката си звезда Неймар преди старта на турнира

...
Бразилия загуби най-ярката си звезда Неймар преди старта на турнира
Коментари Харесай

Обвиненият в изнасилване Неймар с тежка контузия, пропуска Копа Америка

Бразилия загуби най-ярката си звезда Неймар преди старта на шампионата Копа Америка, на която страната е хазаин. Обвиненият в обезчестяване нападател получи тежка контузия в контролата с Катар (2:0) и ще пропусне конкуренцията.
 Всичко за секс абсурда с Неймар
Звездата на " селесао " и Пари Сен Жермен напусна терена на един крайник още в 21-вата минута на мача, разплака се на аварийна пейка и не съумя да стигне даже до съблекалните без непозната помощ. Той бе подпомаган от двама души от щаба на Бразилия.

Впоследствие стана ясно, че е раздрал връзки в десния си гален. Новината беше публично доказана от блазилската федерация. Само преди седмица Неймар получи травма в коляното по време на подготовка, само че тя се оказа лека.

В същото време абсурдът с изнасилването набира скорост в Бразилия. Моделът Наджила Триндади, която упрекна футболиста в посягане в хотел в Париж на 15 май, за първи път се появи по малкия екран и описа какво се е случило.

Тя удостовери, че е била в Париж на разходи на Неймар. Той обаче се посочил в друга светлина. Пристигнал подпийнал и почнал жестоко да желае милувки, само че тя му отказала, защото не носел презерватив. Въпреки виковете й да спре, той траял и я изнасилил.

" Не става въпрос за пари, само че той би трябвало да си заплати за постъпката ", безапелационна е Триндади.

Quem foi agredido e estrupado foi o Neymar pow!Fim pic.twitter.com/ySI9AQmz6z
— Tina #LecoNão (@criursula) June 6, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР