Бразилия е в шок! Считаният за основен фаворит за шампионската

...
Бразилия е в шок! Считаният за основен фаворит за шампионската
Коментари Харесай

Шок и нокаут за Бразилия! Белгия на полуфинал!

Бразилия е в потрес! Считаният за главен любимец за шампионската купа южноамерикански отбор напуща международното състезание по футбол. Това стана факт, откакто " кариоките " изгубиха от Белгия с 1:2 в под напрежение четвъртфинален дуел, който се игра на " Казан Арена ".

По този метод за място на финала " алените дяволи " ще се изправят против Франция.

Футболистите на Белгия имаха шанса да открият резултата, без да са отправили прецизен удар в противниковата врата. В 13-ата минута след остро центриране от корнер топката се удари в ръката на Фернандиньо и влезе в мрежата за 1:0.

Белгия удвои преднината си в 31-ата минута след съвършена контраофанзива. Лукаку се пребори за една топка в личната си половина и откакто пробяга 30-ина метра с нея пусна пас по земя към Кевин да Бройне. Той незабавно насочи мощен удар с десния крайник, който направи беззащитен вратаря на " кариоките ".

Четвърт час преди края Бразилия се върна в мача. Филипе Коутиньо центрира в наказателното поле, където Ренато Аугусто засече с глава за 2:1.

Бразилците имаха на три пъти искания за дузпа, само че те не бяха почетени от основния арбитър Милорад Мажич. Най-дискусионната обстановка бе в 56-ата минута, когато Компани препъна Габриел Жезус, само че пък топката излизаше в навън и реферът реши да не показва бялата точка.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР