Брайтън изигра пореден солиден мач и спечели гостуването си на

...
Брайтън изигра пореден солиден мач и спечели гостуването си на
Коментари Харесай

Два обрата и червен картон белязаха гостуването на Брайтън на Молиню

Брайтън изигра следващ стабилен мач и завоюва гостуването си на Уулвърхамптън с 3:2 в дуел с доста страсти от 13-ия кръг на Премиър лийг. Гостите поведоха с попадение на Адам Лалана още в 10-ата минута, само че Гонсало Гедеш (12’) и Рубен Невеш (35’) направиха цялостен поврат в интерес на “вълците ”, с цел да се стигне до нов поврат за “чайките ” с помощта на попаденията на Каору Митома (44’) и Паскал Грос (83’). Тимът на краткотрайния ментор Стив Дейвис обаче изигра цялото второ полувреме с човек по-малко, откакто в добавеното време на първата част Нелсън Семедо бе изпъден. Дейвис ще има опция да води отбора в още един мач през идващия уикенд, въпреки че по-рано през днешния ден от управлението оповестиха, че Юлен Лопетеги ще поеме тима в седмицата преди началото на Световното. 
 Официално: Уулвърхамптън разгласи Лопетеги Официално: Уулвърхамптън разгласи Лопетеги
Момчетата на Роберто Де Дзерби откриха резултата в 10-ата минута, когато добър пробив отляво приключи с центриране по земя на Митома в наказателното поле, а там Леадро Тросар прати чудесно към Лалана, който с десния крайник се разписа за 1:0.

Радостта на гостите обаче търпя единствено две минути, защото добра композиция от другата страна на игралното поле сред Бубакар Траоре и Гонсало Гедеш даде опция на последния да се разпише за 1:1. В 33-ата минута “вълците ” получиха опция да изпълнят дузпа и Рубен Невес повиши за 2:1.

Нещата за домакините още веднъж потеглиха в отрицателна посока в последните няколко минути на първата част, когато първо Митома избяга на Семедо и с глава се разписа за 2:2, а малко по-късно сходно деяние след пас на Люис Дънк му даде опция да напредне, само че този път Семедо го фаулира и това му донесе червен картон.

Естествено играчите на Роберто Де Дзерби натиснаха през втората част, а в 57-ата минута имаха съществени искания за дузпа, които не бяха почетени. Впоследствие пропиляха още няколко положителни положения, с цел да се стигне в последна сметка до 83-ата минута, когато Паскал Грос се разписа за 2:3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР