Браян Рандал, партньор на Сандра Бълок, умира на 57

...
Рандъл и Булик на световната премиера на Океаните 8“, 2018
Коментари Харесай

Рандал и Булик на световната премиера на Рандъл и Булик на световната премиера на „Океаните 8“, 2018 г - Авторско право Jackson Lee/2018 Jackson Lee от Публикувано на 08/08/2023 - 12:19

Дългогодишният партньор на актрисата Сандра Бълок, фотографът Брайън Рандал, почина след битка с амиотрофична латерална склероза (ALS).

Браян Рандал, дългогодишният партньор на Сандра Бълок, почина на 57 години.

РЕКЛАМА

В изявление семейството му написа: „С голяма тъга че споделяме, че на 5 август Брайън Рандал почина мирно след тригодишна битка с ALS [амиотрофична латерална склероза]“, добавяйки, „Брайън избра рано да запази пътуването си с ALS в тайна и тези от нас, които се грижеха за него, го направиха направихме всичко възможно да уважим молбата му”.

В изявлението, изпратено до списание People, те също така благодариха на медицинските специалисти, които са му помогнали в битката му, и поискаха поверителност.

Носител на Оскар актрисата Сандра Бълок все още не е направила индивидуално изявление относно смъртта на партньора си от 8 години.

Двойката се запознаха през 2015 г., когато Рандал пое работата да снима рождения ден на сина на Бълок Луис. Тя и Рандъл за първи път се появиха публично заедно по-късно същата година на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Родом от Портланд, Орегон, Рандал беше професионален фотограф, който притежаваше собствена компания Bryan Randall Photography и съсредоточен предимно върху портрети и сцени на открито.

Той беше успешен модел, преди да се потопи във фотографията, водещ кампании за Yves Saint Laurent и Hugo Boss, а също така се появяваше в списания от висок клас, включително Vogue Paris и Harper's Bazaar Сингапур.

ALS - известна също като болестта на Лу Гериг - засяга нервните клетки в мозъка и гръбначния мозък и също така кара мускулите, отговорни за контролирането на доброволните движения, да изчезнат. Все още няма лек.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР