Братята Кубрат и Тервел Пулеви използваха профилите си в социалните

...
Братята Кубрат и Тервел Пулеви използваха профилите си в социалните
Коментари Харесай

Братя Пулеви благодираха за подкрепата на българските боксови фенове

Братята Кубрат и Тервел Пулеви използваха профилите си в обществените мрежи, с цел да благодарят на всички за поддръжката към тях по време на боксовата галавечер в Коста Меса, Калифорния, която се организира рано тази заран българско време.

И двамата българи завоюваха изрично борбите си в тежка категория, като Кубрат надигра поляка Анджей Вавжик в 10-рундов мач.

След срещата 42-годишният ни боксьор, който направи своето завръщане на профи кръга след пауза от 17 месец, показа, че триумфът му е бил могъл да бъде даже по-убедителен, в случай че не са били неговите здравословни проблеми и високата температура, с която той е бил заставен да се бори през последните дни.

" Добро утро, България! Добро утро, българи! Добър вечер и на всички тези българи, кoито пристигнаха, с цел да бъдат дружно с мен и с Тервел в Коста Меса!

Не беше елементарно, очевидно ни е писано постоянно да има драми или с мен, или с брат ми, когато се боксираме тук, в " Хангара ".

Можеше да победя надалеч по-убедително, само че това, което пазехме в загадка от няколко дни е, че не се усещах добре, няколко дни бях с висока температура, в това число в часовете преди мача. Но успеха си е победа.

Сърдечно ви благодарим с Тервел за любовта, с която ни дарихте, за поддръжката, за уважението! За това, че в България се лишихте от сън, с цел да станете и да ни гледате онлайн тази заран. Дано сме ви зарадвали! ", написа Кобрата.





В същото време неговият брат Тервел се наложи също по точки над американеца Дионародо Майнър при своя дебют в тежка категория и по този начин записа своя 18-и триумф в професионалната си кариера.

" И това е 18-ата! Щастлив съм, благодаря на всички вас за поддръжката към мен и брат ми!

Благодаря, че не спахте тази нощ в България!

Благодаря, че дойдохте в залата в Коста Меса, че пропътувахте хиляди километри, с цел да забележим българското знаме в трибуните и да чуем " Българи, юнаци ".

Сега просто желая да се прибера при фамилията си и да прегърна децата си ", показа по-малкият от братята Пулеви във Facebook.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР