Братята Борле са сред водещите европейски атлети на 400 метра

...
Братята Борле са сред водещите европейски атлети на 400 метра
Коментари Харесай

Братя Борле ще имат нов треньор

Братята Борле са измежду водещите европейски спортисти на 400 метра повече от десетилетие, само че Кевин, Джонатан и Дилън ще се концентрират върху нови дисциплини това лято. За да подкрепят подготовката си за Олимпийските игри в Токио следващата година, когато се чака да вземат участие на 400 метра и в щафетата 4х400 м, тримата братя ще засилят своята подготовка под опеката на известния френски треньор Гай Онтанън.

“Придвижването надолу до 100 и 200 м в никакъв случай не е неприятна концепция, защото те ще могат да употребяват скоростта през идната година. Стоя на пистата със синовете си към този момент 15 години и те заслужават лято, без да се постанова да виждам и моето лице там “, сподели дългогодишният треньор на братя Борле и техен татко Жак.

Онтанон се чака постоянно да посещава братята в Белгия, а триото също ще прави пътувания до Националния институт за спорт, експертиза и показване в Париж.

Токио следващата година ще бъде четвъртата олимпиада на Кевин и Джонатан. Те са помогнали на Белгия в три топфинала в щафетата 4х400 м и са били пети и шести в самостоятелните бяагния на 400 м в Лондон 2012.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР