Братята Аминчон и Диловар Исломови и баща им Исроил Исломов

...
Братята Аминчон и Диловар Исломови и баща им Исроил Исломов
Коментари Харесай

Арестуваха баща с двамата му синове като помагачи на терористите, извършили клането в Москва 


Братята Аминчон и Диловар Исломови и татко им Исроил Исломов се изправиха през днешния ден пред съда в Басмани, упрекнати в подкрепяне и подстрекателство към тероризъм. Те са с мярка за неотклонение " задържане под стража " в строго охраняема мярка до 22 май.

Те са упрекнати, че са били част от клетката на ИДИЛ, направила офанзивата, и че са помогнали да възнамеряват бягството на въоръжени мъже, които са разкрили огън по посетителите на концерт в Crocus Hall край Москва.

Диловар Исломов е предходният притежател на бялото рено с черен покрив, което съгласно управляващите е било транспортното средство за бягство на нападателите от Крокус Хол. Бащата и синовете са упрекнати в скрит план с един от другите хипотетични нападатели, Шамсидин Фаридуни.

ТАСС оповестява, че е задържан и киргизстанецът Алишер Касимов, който хипотетично е наел апартамент на причинителите на терористичната офанзива. Касимов е роден в град Ош. Той е съветски жител и има три деца. Той е притежател на кафене в Красногорск, написа ТАСС.


.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР