Братя от Симитли сред 32-мата участници в петия сезон на

...
Братя от Симитли сред 32-мата участници в петия сезон на
Коментари Харесай

Братя от Симитли сред 32-мата участници в петия сезон на Игри на волята

Братя от Симитли измежду 32-мата участници в петия сезон на “Игри на волята ". Младежите преборват в жестока конкуренция 8000 претенденти. Иван и Николай Рълеви от град Симитли са измежду най-хубавите, които съумяха да стигнат до Арената и ще се борят за огромната премия от 100 000 лв..

Иван е на 25 години и работи като зъботехник, а 20-годишният Николай е студент в УНСС- София. Двамата братя са синове на Миро и Живка Рълеви. И двамата спортуват. Големият Иван е някогашен танцьор на отбор “Веселие ", упражнявал е лека атлетика и е 2 пъти вице републикански първенец по планинско тичане. Освен това е упражнявал бокс 5 години в клуб “Левски ". Брат му – Николай, е упражнявал гимнастика и сега се занимава с калистеника. “Игри на волята " е най-мащабното, най-атрактивното и най-екстремното риалити в българския ефирен ефир.

“И тази година не изневеряваме на традициите си във връзка с участниците и надграждаме. Те са доста забавни хора. Освен това самите тествания са станали много по-сложни от това, което сме привикнали да виждаме до момента. А това ще докара до един див пети сезон. Очаква ни едно представление, на което феновете на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават потвърдени спортисти, хора, които наблюдават формата през цялото време и са доста добре готови и стратегически “ – споделя водещият Димо Алексиев.

Тази година ще има още повече и по-трудни борби. Неща, които феновете не са гледали и в четирите сезона досега. Стратегията ще бъде от основно значение този сезон. Ще се тестват оптимално до каква степен ще стигне волята на участниците. Новият сезон на “Игри на волята " дава обещание още по-голяма динамичност и нови рискови провокации, които ще изпитат волята на участниците до краен лимит. В продължение на три месеца едни от най-подготвените за предизвикването българи ще се борят за победа в най-зрелищното риалити в българския ефир. Всички участници ще бъдат подложени на тествания, които ще тестват тяхната физическа и психическа подготовка, а обществената им игра ще има също толкоз определяща роля за това да имат триумф в приключенското риалити. Да пожелаем на братя Рълеви устойчивост, мощ и победно премеждие!

Симитли е с вас, Иван и Николай Рълеви!, написа regiona.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР