Братът на звездата Христо Стоичков – Цанко винаги е бил

...
Братът на звездата Христо Стоичков – Цанко винаги е бил
Коментари Харесай

Слух! Братът на Стоичков отново в епицентъра на скандала! Посягал на жени + финансови проблеми?

Братът на звездата Христо Стоичков – Цанко постоянно е бил покрай свадите и надалеч от семейството, шушукат в родния му град Пловдив.

Цанко от дребен е в сянката на брат си и тя му пречи до ден сегашен. Често се забърква в разнообразни кавги, а в града, в който живее не се приказва с положително за него. По-малкият брат Стоичков е в епицентъра на събитията и по тази причина не се схваща с Христо, който по никакъв начин не е удовлетворен от печалната популярност на Цанко. От скоро осведомени разнасят и клюки за връзките му с дамите, които употребявал и завличал, имал много финансови проблеми? Близки до Цанко постоянно са ставали очевидци на буйния му манталитет и разправиите с разнообразни представителки на нежния пол.

В сигнал до HotArena анонимна дама твърди:

„ Аз съм жена, която е била с Цанко. След като му дадох пари, които той ми изиска, ме завлече, заплашва ме и ме тормози. В Пловдив е общоизвестно, че Цанко има проблем с хората и чести спорове поради буйния си манталитет. Този господин обича свадите и като доказателство ви изпращам фотография от последната разпра и спор, който забърква на обществено място. Както се знае той няма и шанс и триумфи с дамите “, написа нашата читателка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР