Братът на проф. Юлиян Вучков – актьорът от Народния театър

...
Братът на проф. Юлиян Вучков – актьорът от Народния театър
Коментари Харесай

Братът на Юлиан Вучков наследи апартамента му

Братът на проф. Юлиян Вучков – артистът от Народния спектакъл Михаил Петров наследи жилището му, разбра HotArena .

Звездата от „ Войната на таралежите “, „ Ла донна е мобиле “ и сериалите „ Магна Аура – изгубеният град “ и „ Руслана и Людмил “ е имал среща през вчерашния ден сутринта с общия служащ Виктор, който се е грижил в последните 4 месеца за тв звездата. На нея сиракът е връчил ключа за жилището, което се намира против градинката на НДК.

Михаил Петров е индивидът, който е освободил тялото на водещия на „ Времена и нрави “ от Военна болница в понеделник като негов единствен родственик. Проф. Вучков умря на 83-годишна възраст в неделя вечерта, до момента в който в ефира на „ Евроком “ се излъчваше запис на остаряло негово предаване с присъединяване на естрадната легенда Маргарита Хранова. Той се е почувствал зле в късния следобяд, като до последно се е надявал да си води рубриката. За задачата си е бил приготвил черен костюм със сива риза. Именно с тях критикът ще бъде заровен на следващия ден – 26 септемвеи, след опелото в столичния храм „ Св. Седмочисленици “ от 12 часа. Виктор ги е предал на Михаил Петров дружно с ключа на жилището.

Имотът идва като подарък за 70-годишния празник на артиста , който е на 8 октомври, макар че през годините двамата са в открита омраза. Те са родени от една майка, само че са от разнообразни татковци. Точно поради това проф. Вучков наричаше Мишо „ полубрат “ и нееднократно го е обявявал за „ бездарно актьорче “.

Те са били в естествени връзки до гибелта на майка им, след което спрели да си говярят. По подигравка на ориста точно Петров провежда изпращането в последния му земен път дружно с работодателите му от „ Евроком “. Михаил даже е забранил на хората, които са били до брат му в последните месеци, да вървят до болничното заведение и да разпитват лекарите за аргументите за гибелта му. Освен Виктор цяло лято го е посещавала и моделката Алина Дуарне, носителка на купата „ Мис Лято 2013 “, която му е съседка в блока насреща. Тя споделя, че сърцето на Юлиан е било по-здраво от нейното и е сюрпризирана, че е получил инфаркт, предават от Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР