Братът на Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва

...
Братът на Меган Маркъл публикува отворено писмо, в което съветва
Коментари Харесай

Братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да се откаже от сватбата

Братът на Меган Маркъл разгласява отворено писмо, в което поучава принц Хари да анулира плануваната за 19 май женитба, заяви Фимейл фърст.

Томас Маркъл младши твърди в писмото, оповестено от сп. "Ю Ес уикли ", че Меган "очевидно не е подобаваща жена " за принца. Той я разказва като "преситена, повърхностна, надменна жена, която ще Ви направи за смях, а и кралското семейство " и назовава идния брак "най-голямата неточност в историята на кралските сватби ", написа в. "Дейли експрес ".

"Объркан съм за какво не виждате същинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под междинното равнище остарява. Що за човек употребява татко си, до момента в който той банкрутира, а по-късно го не помни в Мексико, опустошен поради преобладаващо нейни задължения " - написа в писмото Томас Маркъл младши, който е полубрат на Меган. Според него татко им е задлъжнял, с цел да поддържа щерка си в желанието й да стане актриса.

"Очевидно е, че дребната й холивудска популярност е завъртяла главата й. Да не загатваме, че на всичко от горната страна тя не кани фамилията си на сватбата, а кани изцяло непознати " - продължава писмото.

Томас Маркъл младши твърди, че Меган остава негова сестра, каквото и да прави. Двамата не са се виждали от 2011 година, когато погребват баба си Дорис.

"Мислите, че една кралска женитба може да сплоти разединено семейство, само че ми се коства, че за Мег сме далечни родственици ".

Принц Хари и Меган Маркъл още не са удостоверили листата с 600-те посетители, поканени да участват на церемонията в църквата "Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. 200 от тях ще получат опция да участват и на вечерния банкет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР