Братът на играча на Аякс Абделак Нури - Абдеррахим, сподели

...
Братът на играча на Аякс Абделак Нури - Абдеррахим, сподели
Коментари Харесай

Помните ли го? Талантът на Аякс, който беше в кома, се връща към живота

Братът на играча на Аякс Абделак Нури - Абдеррахим, показа какво е сега положението на 22-годишния гений, който бе в кома към една година. Апи Нури загуби схващане по време на другарски мач сред Аякс и Вердер (Бремен) през юли 2017 година и беше в кома, от която се е събудил през август 2018. Все още Апи Нури е много надалеч от цялостно възобновяване, само че по думите на Абдеррахим " се оправя " добре поради това, което му се е случило. Нури " спи, яде, мръщи се и хълца, само че е доста подвластен ", изяснява братът на играча.

Пред холандско ТВ шоу братът на Апи Нури споделя, че футболистът към този момент не е в болница, а се възвръща в домашна конюнктура и за него се грижи фамилията му. " Той осъзнава къде се намира. Вече не е в кома, само че продължава да е прикрепен към леглото и е доста подвластен от нас ", продължава Абдеррахим.

" В по-добрите дни има форма на връзка, да вземем за пример удостоверение с веждите или усмивка. Но това не продължава дълго. Говорим с него по този начин, сакаш той не е в болестно положение. Гледаме футбол в хола. Няма по какъв начин да не забележиш, че това доста му харесва това ", споделя още Абдеррахим Нури.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР