Братът на Фики Стораро – Емрах наскоро показа къде живее

...
Братът на Фики Стораро – Емрах наскоро показа къде живее
Коментари Харесай

Вижте дома за 1 млн. евро на Емрах Стораро

Братът на Фики Стораро – Емрах неотдавна сподели къде живее пред уеб страницата vbox7, а видеото провокира доста мнения в обществените мрежи. Младият артист го раздава като дребен крал, тъй като целият му апартамент е безусловно позлатен в композиция с бяла кухня, хол и мебели. Луксозния му дом е обзаведен напълно от дизайнера на турския президент Реджеп Ердоган. Мебелите и златото в дома са за над милион лв., а самият парцел и хонорара на дизайнера костват още милион, научи Lupa.bg. Общо апартаментът на най-младия артист от клана Стораро е излязъл 1 млн. в евро.







„ Кич и безсъдържателност, и в случай че това е дизайнерска работа….някой доста го е излъгал “, обаче е заключението на почитателите.

Емрах не крие, че е свободен и сега няма гадже, само че пък не крие, че си прави домашни празненства и се среща с девойки. Всичко това е изцяло в реда на естественото, само че той въпреки всичко отбелязва, че се пробва да не прекалява.







Емрах е безапелационен, че желае жена, която да е стопанка и да обича реда, както той. В спалнята му обаче не влиза всяка втора, само че Емрах показа, че повече спи, а гостенките идват рядко. Е, рядко, само че сме чували от достоверни източници, че излизат не просто удовлетворени, а прекомерно удовлетворени.







От фрагментите излиза наяве, че момчето няма богат речников ресурс. Сайтът ни избра най-крилатите изречения на младия артист, който има приблизително обучение и даже мислеше да учи висшО.

Ето и част от паметните изявления на Емрах:
Тук си извозвам най-свободното си времеНе сготвям, тъй като мъжете по принцип не готвят, а аз се имам за мъжАз не шетам, въпреки всичко има дами за товаМоите облекла трбва да са чисти, нали съм певецТук е това, стаята за обувките миПравя си купончета у дома, само че виждам да е в ограничаването, т.е. колкото може, толковаОколо 30 пъти повтори " нали ", очевидно е обичаната му дума




Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР