Брат Пит организира парти в чест на 60-ия си рожден

...
Брат Пит организира парти в чест на 60-ия си рожден
Коментари Харесай

Брат Пит получи картина с вълци на партито за 60-тия си юбилей

Брат Пит провежда празненство в чест на 60-ия си рожден ден. Тържеството се състоя в Лос Анджелис в ресторант Mother Wolf, където холивудският артист събра околните си другари. Любимата на Пит, Инес де Рамон, несъмнено, също беше измежду гостите.


На празненството в това число я поздравили, тъй като рождените дни на Инес и Брад са с разлика от един ден - и 28 години: на 19 декември Инес навърши 32 години. Двойката стартира да чества празниците авансово, в Париж, и се върна в Лос Анджелис тъкмо в точния момент за рождения ден на Инес.

Холивудският артист попадна в обективите на папараците на излизане от ресторанта дружно с обичаната си и гостите. Пит носеше черно-златиста кашмирена риза на актьорската марка God " s True Cashmere от лимитирана сбирка на художника Томас Хаусаго (който също беше видян на партито). Същата риза като тази на Пит не е в свободна продажба, само че сходен модел в наследник цвят коства шест хиляди $.

За празненството Инес избира бяла къса рокля с разкроена пола и мокасини на Christian Louboutin.

Гостите подариха на артиста доста творби на изкуството. Сред тях - картина с два вълка и селфита на Пит и де Рамон в рамка.

Изборът на дарове не е неочакван: самият Пит обича живописта и изкуството като цяло. Веднъж той призна, че точно арт практиките са му разрешили да преживее сложния си бракоразвод с Анджелина Джоли./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР