Брат и сестра от клана Мутафчиеви са задържани за престъплениетоБрат

...
Брат и сестра от клана Мутафчиеви са задържани за престъплениетоБрат
Коментари Харесай

Причината за убийството във влака за София ще ви изуми

Брат и сестра от клана Мутафчиеви са арестувани за закононарушението

Брат и сестра роми от Ихтиман са арестувани за ликвидиране на пасажер от бързия трен София – Истанбул, оповестява " Труд ". Причината за клането – индивидът направил забележка на мургавите да не си опъват краката по седалките. Екшънът се разиграл към 7,55 ч през днешния ден, когато влакът наближавал гара Вакарел.



Във втория вагон 38-годишен ром, сестра му на 47 година и нейно дете от ихтиманския клан Мутафчиеви се скарали люто с 50-годишния Ангел от софийския квартал “Толстой ”. В купето почнал пердах, при който братът извадил нож и го забил в гърба на столичанина. Влакът спрял на гара Вакарел, кола за спешна помощ пристигнала за 16 минути и откарала ранения. Той обаче умрял по пътя към болница “Св. Анна ”, защото острието било засегнало сърцето му.

Ромите слезли от влака, изхвърлили ножа и се пробвали да избягат, само че полицията съумяла да ги залови. Хладното оръжие е открито. След проучване криминалистите ще открият сигурно кой е нанесъл смъртоносният удар, той като към този момент не е изключено това да са били дамата или детето. Във интернационалния трен са пътували 120 души, които са се прикачили в идната комбинация за Пловдив след помалко от час.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР