Бранителят на Реал Мадрид Антонио Рюдигер влезе в конфликт с

...
Бранителят на Реал Мадрид Антонио Рюдигер влезе в конфликт с
Коментари Харесай

Ново напрежение с участието на футболист на Реал Мадрид след мач на отбора

Бранителят на Реал Мадрид Антонио Рюдигер влезе в спор с почитатели и футболисти на Кадис след края на мача сред двата отбора от испанския шампионат. Веднага след последния сигнал германецът отиде до трибуните, с цел да даде своя фланелка на почитател. После обаче към тъмнокожия състезател полетяха бутилки и други предмети, а съгласно журналиста Гийермо Раи ентусиастите на домакините са го обиждали с изрази като “Кучи наследник ”.

След това към Рюдигер се ускори халфа на Кадис Рубен Алкарас, при което бранителят го изблъска, след което влезе в тунела.

Столичани завоюваха мача с 2:0 след попадения през второто полувреме.

Така след втори следващ мач на Реал в Ла Лига се стига до скандал. При предходния случай против Виляреал в предишния кръг Федерико Валверде удари футболист на противника на паркинга на " Сантиаго Бернабеу ". По-рано през сезона пък Рюдигер беше измежду хората, които се сдърпаха с треньора на Реал Сосиедад Иманол.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР