Бранителят на Левски Ноа Сонко Сундберг застана пред камерата на

...
Бранителят на Левски Ноа Сонко Сундберг застана пред камерата на
Коментари Харесай

Сонко Сундберг: ПАОК е трудно предизвикателство, но целта пред Левски е да стигнем далеч в ЛК

Бранителят на Левски Ноа Сонко Сундберг застана пред камерата на клубната телевизия на " сините " и показа упованията си за дуелите с ПАОК в Лигата на конференциите, разяснява работата с наставника Станимир Стоилов и съобщи усещанията си от новите попълнения на отбора Ивелин Попов, Анте Блажевич и Роналдо.

" Чувствам се доста добре. Тук на подготвителния лагер в Боровец е доста хубаво. Мисля, че направихме и продължаваме да вършим много положителни тренировки, нямам самообладание за началото на новия сезон ", стартира шведът.

Защитникът разгласи, че една от главните цели на Левски през новия футболен сезон е достигането колкото се може по-далеч в шампионата Лига на конференциите. Той дефинира противника на " сините " ПАОК като мъчно предизвикателство и съпостави гръцкия гранд с първенеца на България Лудогорец. Сундберг призна, че другата съществена задача пред Левски е спечелването на шампионската купа на страната ни.

" Със сигурност една от задачите пред Левски за новия сезон е да достигнем колкото се може по-далеч в Лигата на конференциите. Жребият в евротурнирите е доста тежък за нас. През предишния сезон ПАОК приключиха втори в шампионата на Гърция. Това е доста добър тим и доста мъчно предизвикателство за нас. Не знам дали можем да ги съпоставим с Лудогорец, само че мисля, че ПАОК са на тяхното равнище, в случай че не и на по-високо. Както споделих, чака ни тежко предизвикателство, само че ние ще дадем най-хубавото от себе си и се надявам да излезем спечелили. Втората ни цел е спечелването на шампионската купа ", съобщи 26-годишният футболист.

Той разкри, че към момента му е мъчно да свикне с метода на работа на старши треньора Станимир Стоилов, който натъртва главно на бегови тренировки по време на подготвителните лагери на отбора. Играчът призна, че бяганията не са му обичани, тъй като са доста изтощаващи както физически, по този начин и душевен, само че добави, че са извънредно потребни за футболистите.

" Все още не мога да привикна с работата на Станимир Стоилов, тъй като едно от нещата, който той обича са бяганията. Аз не ги обичам доста, само че те са извънредно потребни за нас футболистите. Бяганията оказват помощ на тялото да се приспособява към по-голямо натоварване и това разрешава да изиграе даден футболист повече мачове през сезона. Така е по-добре, макар че е мъчно и физически, и душевен ", добави Сундберг.

26-годишният швед, който се състезава за гамбийския народен тим, изрично съобщи, че новите попълнения на Левски Ивелин Попов, Анте Блажевич и Роналдо са доста качествени футболисти, който няма самообладание да види в игра за " сините ".

" Ивелин Попов, Анте Блажевич и Роналдо са доста положителни футболисти. Не съм виждал изявите им в публични мачове към момента, само че в тренировките и в контролите демонстрират качество. Чакам момента, в който ще ги видя в игра за Левски ", приключи Ноа Сонко Сундберг.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР