Бранислав Вуйович Още по темата Бизнесът среща банките Годишната конференция

...
Бранислав Вуйович Още по темата Бизнесът среща банките Годишната конференция
Коментари Харесай

Лекторите на "Банките и бизнесът 2017": Бранислав Вуйович

Бранислав Вуйович

Още по тематиката
Бизнесът среща банките

Годишната конференция " Банките и бизнесът ", проведена от " Капитал ", ще се състои за пети следващ път на 21 ноември
15 ное 2017
Икономическата среда не разрешава на банките да кредитират по-рисково

Подготвяните следващата година промени в регулациите ще ангажират огромна част от капитала на институциите
24 ное 2016
Банките чакат ускорение на кредитирането през 2016 година

Фирмите и жителите ще търсят повече краткосрочни заеми, демонстрира анкета на Българска народна банка
24 ное 2015 Бранислав Вуйович е създател и президент на " New Frontier Group ". Компанията е основана през 2006 година и през днешния ден е с водещи позиции на пазара на цифрова промяна в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Има над 2000 високо-квалифицирани чиновници в 15 страни - в Европа, Близкия изток, Русия, Съединени американски щати. Лидер е в ЦИЕ в подпомагането на организациите да се възползват от опциите на цифровата стопанска система.

Бранислав Вуйович е един от най-търсените представители на влиятелни конференции в Европа. Ръководи самодейностите на " New Frontier Group " за цифрова промяна в Европа. Той е специалист в региона на цифровите благоприятни условия и действителната стойност на цифровите бизнес модели. В своите презентации и лекции в университети, Бранислав Вуйович дава съответни образци. Те са енергични, мотивиращи и вдъхновяващи. Възприет е като гуру на цифровата промяна. Със своя опит и хрумвания е оказал помощ на многочислени компании в процеса на цифрова промяна на бизнеса. Автор е на голям брой публикации в стопански и политически списания. В своята организация дава отговор за тактиката със специфичен фокус нововъведенията и цифровата промяна.
Преди " New Frontier Group " Бранислав Вуйович работи в две мултинационални компании в ЦИЕ - от 2000 година до 2006 д. В EMC като районен управител и от 1986 година до 2000 година в Computer Associates (CA) като старши вицепрезидент.
Първата му работа е в ИТ на администрацията на Белград като систематичен програмист. Завършил е Факултет на организационните науки в Белградския университет.

На Петата годишна конференция " Банките и бизнесът " Бранислав Вуйович ще бъде посетител преподавател и ще показа визията си за това какво е същинско цифрово банкиране. Ще бъде водещ и на семинарната част на конференцията за активите на цифровите бизнес модели в банковия бранш. Сред тематиките на семинара са идентифициране на главните активи на цифровите бизнес модели спрямо обичайните бизнес модели, стойност на информацията, omni-Channel, промяна от обичаен към цифров бизнес модел, принадлежности за промяна в банковия бранш.

Повече за програмата и лекторите можете да научите на capital.bg/banks
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР