Бранденбург. По време на визитата си във ФР Германия министър

...
Бранденбург. По време на визитата си във ФР Германия министър
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов проведе работно посещение в Полицейския президиум на федерална провинция Бранденбург

Бранденбург. По време на визитата си във ФР Германия министър Младен Маринов организира работно посещаване в Полицейския президиум на федерална провинция Бранденбург. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Той беседва с федералния министър на вътрешните работи и комуналните въпроси на Бранденбург, господин Карл-Хайнц Шрьотер. Обсъдени бяха опциите за задълбочаване на двустранното съдействие в региона на вътрешните работи.
Съвместната работа до този момента бе оценена като доста потребна и градивна. Като образец за това бе посочено присъединяване на чиновници от полицията на федералната провинция в взаимни патрули на българското Черноморие по време на летния туристически сезон. Добра процедура е и годишното посещаване от курсанти от Висшето полицейско учебно заведение на Бранденбург в България, в границите на което гостите се срещат с активността на структурите на Министерство на вътрешните работи.
Сред тематиките, разисквани по време на визитата в Полицейския президиум на Бранденбург, бяха още пътната сигурност и организацията на полицейската активност. В българската делегация взе участие и шефът на ГДНП основен комисар Христо Терзийски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР