Брадли Купър се появи на червения килим на премиерата на

...
Брадли Купър се появи на червения килим на премиерата на
Коментари Харесай

Тя открадна погледите на феновете на баща си, Брадли Купър показа порасналата си дъщеря

Брадли Купър се появи на аления килим на премиерата на последния филм с негово присъединяване - " Маестро “. Не той обаче беше център на внимание, а неговата пораснала и чаровна щерка Леа де Сен Шейк Купър, който той споделя с някогашната си половинка – модела Ирина Шейк.

6-годишната златокоска открадна всички погледи с пронизващите си сини очи, които сигурно е наследила от мама и баща. Леа беше облечена стилно с рокля с леопардов принт Dolce & Gabbana, дребна чанта за през рамо в алено и пантофки в златисто.

Малката дама се срещна с сътрудници на татко й и театралничи за фотоси, а една от срещите беше изключително вълнуваща – тази с Лейди Гага, която беше пристигнала, с цел да поддържа Брадли. Купър и певицата си партнираха във кино лентата " Роди се звезда “, който излезе в кината преди 5 години, напомня Ladyzone.bg.

Купър и Шейк се разделиха през 2019 година след 4-годишна връзка. За развъждането на Леа моделът приказва в майското издание на Harper`s Bazaar от тази година.

Дъщеря ми е огромна част от аргументите, заради които започнах да обичам себе си още повече… Ние учим щерка си, че най-важното нещо е да бъде добра към хората. Всеки път, когато я изпращаме на учебно заведение, споделяме: " Просто не забравяй за добротата и любовта ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР