Брадли Купър планира да прекара една спокойна вечер с майка

...
Брадли Купър планира да прекара една спокойна вечер с майка
Коментари Харесай

Брадли Купър ще гостува на майка си след церемонията по връчването на Оскарите

Брадли Купър възнамерява да прекара една спокойна вечер с майка си след тазгодишната гала по връчването на Оскарите.


49-годишният артист от " Роди се звезда " е номиниран за ролята си в " Маестрото " на церемонията по връчването на премиите " Оскар " тази неделя (10.04.24) и съгласно източници не се чака той да участва на емблематичната вечеря на Vanity Fair след церемонията. Вместо това Купър ще прекара умерено вечерта с майка си и най-хубавия си другар.

Page Six заяви, че " към момента не се знае " дали приятелката на Брадли, 28-годишната Джиджи Хадид, ще се причисли към тях, като двойката се държи относително дискретно, откогато стартира да се среща през октомври.

Но един от източниците описа пред Page Six за техния романс: " Определено става все по-сериозно, те са тотално влюбени един в различен ".

Друг източник, непосредствен до Брадли, показа пред Page Six, че той се готви да заведе майка си Глория Кампано на аления килим на Оскарите.

Джиджи се е срещнала с Глория, тъй като тя се причисли към нея и Брадли на премиите " Златен глобус " през януари на вечеря в модерното заведение Giorgio Baldi в Лос Анджелис.

Шестгодишната щерка на Брадли, Леа де Сейн, която той има от някогашната си другарка Ирина Шейк, има епизодична роля в ролята на дъщерята на диригента Леонард Бърнстейн в " Маестрото " и направи обществения си дебют на премиерата на кино лентата в Лос Анджелис през декември, само че се допуска, че няма да участва на Оскарите./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР