Брад Пит с нови обвинения към Анджелина Джоли. Неговите адвокати

...
Брад Пит с нови обвинения към Анджелина Джоли. Неговите адвокати
Коментари Харесай

Брад Пит с нови обвинения към Джоли, този път за имот във Франция

Брад Пит с нови обвинявания към Анджелина Джоли. Неговите юристи оповестиха, че актрисата е продала скрито 50% от фамилните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 година
Прочетете още
По данни на Daily Mail, някогашният на звездата бил като омаян, когато научил, че тя го е прецакала, продавайки своя дял на съветски олигарх против крупна сума.

Според отбраната на артиста, посредством дейностите си Джоли се е облагодетелствала финансово. Но нейните дейности са " противозаконни и съществено и съзнателно са навредили на Пит ".

Британското издание оповестява, че някогашните съпрузи имали контракт. Според него нито един от двамата не можел да продава дяла си от бизнеса с лозята, без да изиска разрешението на другия. Той възлиза на стойност от 160 милиона $.

Предполага се, че когато Пит оповестил че има нови бизнес сътрудници, Джоли скрито е продала своите 50%. По-интересното е, че купувачът е известно лице в Русия. По първичните данни той олигарх, който е бил час от конгломерат за вода в страната.

" Както ще бъде потвърдено на процеса, дейностите на Джоли са били противозаконни, тежко и съзнателно са навредили на Пит ". Това написа в формалната позиция на юристите, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис.

Както медиите нееднократно писаха, въпреки че Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха преди много години, те към момента водят каузи за финансовата част и се договарят за попечителството на децата им.

Двамата изпаднаха в бездънен спор за въпросното Chateau Miraval. Популярното имение разполага с 35 стаи и лозе, което им носи солидни доходи, написа Bgonair.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР