Брад Пит продължава да открива нови страни на своя талант.

...
Брад Пит продължава да открива нови страни на своя талант.
Коментари Харесай

Брад Пит създаде своя козметична марка

Брад Пит продължава да открива нови страни на своя гений. След като преди дни направи дебют като ваятел и откри галерия във Финландия, артистът показа козметичната си марка Le Domaine, предопределена за кожата както на дамите, по този начин и на мъже.

За начинанието си артистът описа пред Vogue. Пит споделя, че е бил въодушевен частично от Гуинет Полтроу, която започва начин на живот марката Goop с огромен триумф.

„ Харесвам това, което Гуинет направи [с Goop]. Тя към момента е моя доста добра другарка и построи тази империя. Това беше превъзходен креативен излаз за нея. Всъщност като се замисля, тя май беше първата, която ме научи да си мия лицето два пъти дневно, сподели Пит (той и Гуинет Полтроу имаха връзка през 90-те години).

В същото време Брад означи, че е взел умишлено решение да не се показва като „ лице “ на марката, като сподели, че това е извънредно елементарна работа и демонстрирането на козметични процедури пред камера не е за него. „ Измивам си лицето, поставям серума и дневния крем и това е. Вечерта още веднъж измивам лицето си, нанасям серум и нощен крем и – готово “, сподели Брад.

Актьорът беше запитан кого счита за най-красивия мъж, отговорът е – Джордж Клуни.

 
               

 

Пит приказва и за отношението си към старостта, отбелязвайки, че лозунгът „ против стареенето “ звучи неуместно. „ Не желая да тичам от старостта. Това е нещо, което не може да бъде избегнато, и ми се желае да го приемем. Веднъж обсъждахме слогана „ против стареенето “ в Le Domaine, само че това е смешно. Това е измислица. Но това, което е същинско, е грижата за кожата ви от здравословна позиция. Израснал съм със селски нрав, както знаете: сапун един път дневно – и гратис. И мисля, че в случай че обичаме себе си, в случай че се отнасяме към себе си малко по-добре, тогава има дълготрайни изгоди. Така че просто остарявайте здравословно, остарявайте по здравословен метод ”. 

Хродължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР