Брад Пит преди дни е бил на концерт на Thundercat

...
Брад Пит преди дни е бил на концерт на Thundercat
Коментари Харесай

Брад Пит: Нямам нужда от флиртове

Брад Пит преди дни е бил на концерт на Thundercat с Алия Шокат, която към нова година беше последната обвинена във флирт с киноаса. Младата дама е освен актриса, само че и художник, а Пит е буен колекционер на изкуство, даже самичък се опитва да вае, тъй че имат общи тематики. Съвместната им културна акция обаче напълно не значи, че те са двойка, е настоящият коментар по тематиката. На най-изкусителния ерген на планетата от време на време му пришиват романси – ту със Шарлийз Терон, ту с някогашната му брачна половинка Дженифър Анистън. Но нищо от това няма общо с действителността, настояват негови другари, поискали анонимност.

„ Откакто преди 4 години се раздели с Анджелина, Брад не се среща с никого. В живота му няма място за романтика – има задоволително деца, за които непрекъснато би трябвало да се грижи “, уверени са приятели на Пит, представени от TMZ.

Пак съгласно тях Брад се въздържал от купони и поради страха си от алкохола, негов някогашен зложелател. И всеки свободен час прекарвал с пет от шестте си отрочета – Пакс на 16, Захара на 15, Шайло на 13 и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиен. 18-годишният Мадокс, който волно или несъзнателно разпали войната сред Анджелина и Брад, все по този начин отказвал да поддържа връзка с осиновителя си освен тъй като учи в университета на Сеул.

Сега Брад е компактно до двете си по-големи девойки, които претърпяха комплицирани интервенции – Захара на гърба, а Шайло на бедрото. Както към този момент се разбра, точно поради дежурствата в болничното заведение той е помолил колежката си от „ Имало едно време в Холивуд “ Марго Роби да му вземе премията БАФТА в Лондон. Покрай 8 март самата Анджелина описа за паниките към двете интервенции. Но все по този начин заобикаля да приказва за някогашния си мъж, а най-много хвали какъв брой смели и умни са наследниците им.

Въпреки че взема решение фамилни проблеми, Пит нито за момент не е зарязал бизнеса. В момента движи няколко продуцентски плана, от които би трябвало да излязат шлагери. Най-скорошният от тях е „ Блондинка “ с „ момичето на Бонд “ Анна де Армас. Лентата ще е отдадена на Мерилин Монро. Компанията на Брад стои и зад „ Неотразим “ – политическа  комедия, която би трябвало да излезе през май, както и зад екранизацията по романа на Марк Хадън „ Странната преживелица с куче през нощта “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР