Брад Пит не може да бъде по-щастлив“ с новата си

...
Брад Пит не може да бъде по-щастлив“ с новата си
Коментари Харесай

„Не може да бъде по-щастлив“: Брад Пит лудо влюбен в Инес де Рамон

Брад Пит „ не може да бъде по-щастлив “ с новата си другарка Инес де Рамон, твърди нов отчет.

Съобщава се, че 60-годишната звезда от „ Боен клуб “ още веднъж е „ намерил искрата си “, сподели източник пред People Saturday.

„ След развода Брад излизаше, само че в никакъв случай не беше съществено “ , сподели вътрешният човек, споменавайки раздялата му с някогашната брачна половинка Анджелина Джоли през 2016 г. " Това е първата му сериозна връзка и той не може да бъде по-щастлив. "

Brad Pitt ‘Couldn’t Be Happier’ with Girlfriend Ines de Ramon: ‘He Found His Spark Again’ (Exclusive Source)
— People (@people)
Източникът продължи: „ С Инес той още веднъж откри своята искра. Наистина е необикновено да се види. Брад е страховит човек. Той заслужава да бъде благополучен. ”

Източникът също по този начин разказва 34-годишната Инес като „ блага, забавна и доста специфична “ , отбелязвайки, че е „ необикновено “ да станеш очевидец на насладата на Пит след новината, че двойката живее дружно.

„ Те прекарваха толкоз доста време дружно при Брад, че просто имаше смисъл Инес да се реалокира при него “ , изясни вътрешен човек.

„ Брад е доста благополучен и обича да прекарва времето си с нея. Да живеят заедно беше нещо естествено. "

По-рано тази седмица изданието заяви, че вицепрезидентът на Анита Ко не се е отказала от личната си квартира, когато се е преместила да живее с носителя на " Оскар ".

„ Това е много скорошно “ , сподели вътрешен човек, непосредствен до Де Рамон, за тяхното взаимно общуване. „ Те стават доста мощни и тя е по-щастлива от всеки път. “

Брад и Инес за първи път бяха сантиментално свързани в края на 2022 година, когато бяха снимани дружно на концерт.

Brad Pitt Has ‘Found His Spark Again’ in Relationship With Ines de Ramon
— ELLE Magazine (US) (@ELLEmagazine)
По това време източници споделиха на People, че двамата са се срещали скрито от няколко месеца.

Де Рамон, която  преди това беше омъжена за звездата от „ Дневниците на вампира “ Пол Уесли от 2019 година до 2022 година, продължи да подхранва слуховете за любовта, когато помогна на Пит да отпразнува 59-ия му рожден ден.

Те също бяха видяни дружно на афтърпарти за кино лентата на Пит „ Вавилон “, въпреки че не позираха за фотоси дружно на събитието.

Brad Pitt ‘found his spark again’ with girlfriend Ines de Ramon: ‘Couldn’t be happier’
— Page Six (@PageSix)
Почти 12 месеца по-късно, през ноември 2023 година, те  направиха връзката си публична на аления килим  на 12-ата годишна церемония на LACMA Art+Film.

Вътрешен човек, непосредствен до двойката, също удостовери, че нещата са станали „ съществени “, откакто съгласно известията Пит нарича Де Рамон свое гадже.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР