Брад Пит и Емили Ратайковски излизат заедно. Това съобщи източник

...
Брад Пит и Емили Ратайковски излизат заедно. Това съобщи източник
Коментари Харесай

Брад Пит и Емили Ратайковски - предположения за нова звездна двойка

Брад Пит и Емили Ратайковски излизат дружно. Това заяви източник пред сп. " People ", съобщи life.dir.bg.

Той споделя, че 58-годишният артист и 31-годишният модел " прекарват доста време дружно ". Въпреки това те прибавят, че " приятелите не са сигурни дали това е съществено " и двамата " не наподобява да се " срещат " публично ".

По-рано този месец Ратайковски подаде молба за бракоразвод с филмовия продуцент Себастиан Беър-Маклард във Върховния съд на Манхатън след четиригодишен брак, съгласно правосъдни документи, получени от Page Six.

Изданието заяви, че молбата е била оспорвана, което значи, че изискванията по развода не са били решени сред съпрузите.

През юли доближен на модела удостовери пред " People ", че двойката се е разделила.

" Те се разделиха неотдавна. Това беше решение на Ем. Тя се оправя добре. Силна е и е съсредоточена върху сина си ", сподели тогава мъжът пред списанието.

Както Page Six първи заяви, спекулациите за допустима разлъка започнаха през юли, откакто брюнетката беше забелязана да обикаля по задания без годежния си пръстен, който не се виждаше и на фотосите ѝ в Инстаграм от това лято.

Двойката за първи път беше сантиментално обвързвана през 2018 година След като се срещаха единствено няколко седмици, Ратайковски и Беър-Маклард минаха под венчилото в кметството на Ню Йорк същия месец.

Що се отнася до Пит, източник, непосредствен до звездата от " Убийствен трен ", по-рано съобщи, че сега той " се намира в най-хубавия стадий от живота си ", макар продължаващите правосъдни разногласия с някогашната Анджелина Джоли.

" Брад вечеря с по-малките си деца, когато всички са в Лос Анджелис. Тъй като наследниците му към този момент са по-големи, те имат собствен личен живот и другари. Брад към момента е в много положителни връзки с тях ", съобщи източникът през юли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР