Брад Пит и Дженифър Анистън триумфираха на наградите на Гилдията

...
Брад Пит и Дженифър Анистън триумфираха на наградите на Гилдията
Коментари Харесай

Прегръдка на Пит и Анистън взриви мрежата

Брад Пит и Дженифър Анистън победиха на премиите на Гилдията на филмовите артисти, само че звездите предизвикаха неспокойствие с нещо друго – прегръдка.



Бившите съпрузи се трансфораха в най-обсъжданата тематика в Холивуд през последно време и моментът им на непосредственост на церемонията взриви целия интернет.

Пит и Анистън бяха наградени един след различен за осъществяванията им в „ Имало едно време в Холивуд “ и „ The Morning Show “. След речите си сътрудниците се озоваха на едно и също място зад кулисите – орис или дело на продуцентите – и се поздравиха с прегръдка за наслада на публицистите. След като двамата се любуваха на обятията си, Дженифър едвам съумя да се отскубне от някогашния си, тъй като той до последно не пожела да й пусне ръката.



По време на речта на Анистън Пит беше сниман ухилен до уши, вперил взор в тв приемника, наслаждавайки се на гледката, повтаряйки: „ Еха “.



Двамата били видяни и да се насочват към едно и също афтърпарти. Но съгласно очевидци, те не траяли ласките, а предпочели да купонясват поотделно с другари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР