Брад Пит и Дженифър Анистън се превърнаха в истинска сензация

...
Брад Пит и Дженифър Анистън се превърнаха в истинска сензация
Коментари Харесай

Брад Пит и Дженифър Анистън подлудиха феновете си с прегръдки и целувки

Брад Пит и Дженифър Анистън се трансфораха в същинска сензация по време на Наградите на американската Гилдия на филмовите артисти. Бившите съпрузи демонстрираха извънредно топли връзки, даже малко повече от това, прегръщайки се и целувайки се зад кулисите. Повод за това бяха честитки за извоюваните от тях награди, само че това подхрани слуховете, че двамата още веднъж са се сближили.



Първо Брад бе уловен от камерите да гледа с голям интерес речта на Дженифър, която бе отличена за присъединяване й в „ The Morning Show “. Актьорът изглеждаше доста разчувствуван и не спираше да се усмихва.

След това зад сцената те се срещнаха и размениха небрежно поздрави, прегръдка, щастливи усмивки и погледи. Това провокира лавина от реакции в обществените мрежи.

Първите знаци, че Дженифър Анистън и Брад Пит са затоплили връзките си пристигнаха предишния февруари, откакто артиста се появи на празненството за рождения ден на някогашната си брачна половинка. От тогава насам медиите зад Океана непрекъснато нищят в какви връзки са двамата.

Те бяха женени пет години – сред 2000 и 2005 година, когато оповестиха, че се разделят. Това се случи на фона на клюки, че Пит е влюбен в Анджелина Джоли, с която малко-по късно подписаха и брак.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР