Брад Пит и Анджелина Джоли се готвят да подпишат споразумението

...
Брад Пит и Анджелина Джоли се готвят да подпишат споразумението
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли взеха изненадващо решение

Брад Пит и Анджелина Джоли се готвят да подпишат съглашението за попечителството на децата, тъй като са осъзнали, че враждата им единствено им вреди, заяви Контактмюзик.

Така звездите ще избягнат и дългата правосъдна борба. Макар и Анджелина Джоли в началото да искаше децата да бъдат поверени единствено на нея и Брад Пит да получи " минимално време " с тях, съглашението ще му отреди " много време ".

Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца. Най-големият е Мадокс - на 17 години. Пакс е на 14, Захара - на 13, Шайло - на 12, а близнаците Вивиен и Нокс са на 10.

След като подпишат съглашението за попечителството на децата, суперзвездите ще насочат вниманието си към финансовите елементи. Те имат да разделят стотици милиони долари. Актрисата наскоро е връчила финансовите си искания на юридическия екип на някогашния си брачен партньор за договарянията.

През август актьорите реализираха краткотрайно съглашение по попечителството на децата единствено седмици откакто Анджелина Джоли упрекна Брад Пит, че не заплаща " значима " прехрана за тях. Няколко дни по-късно обаче той отговори, че й е " дал на заем " 8 милиона $, с цел да й помогне да купи настоящия си дом и е платил над 1,3 милиона $ за нея и децата.

Тази година съдът подреди Анджелина Джоли да се погрижи децата да прекарват повече време с татко си. Иначе рискува да загуби попечителските права.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР