Бръчките се появяват като резултат от много външни и вътрешни

...
Бръчките се появяват като резултат от много външни и вътрешни
Коментари Харесай

Зловещо: тази снимка показва какво ще се случи с кожата ни, ако не се пазим от слънцето

Бръчките се появяват като резултат от доста външни и вътрешни фактори, само че измежду основните причинители на стареенето на кожата изрично са слънчевите UV лъчи.

Това потвърждава изследване на експертите от The New England Journal of Medicine, които изследват водач на камион от Чикаго с 28-годишен опит.

Учените откриват, че лицето му наподобява по този метод, тъй като в продължение на години UV лъчите са прониквали през стъклото и са причинявали есктремно фотостареене. Дясната страна на лицето му е гладка, тъй като е стояла в сянка. Това положение се назовава едностранна дерматохелиоза.

Защо тази история за водач на камион с бръчки от едната страна е толкоз значима?

Необработената фотография в непосредствен проект, която виждате, демонстрира какво в действителност може да направи слънцето с кожата ни, в случай че не се предпазваме.
 image2_16x9.png Да надникнем в 2022: какво те чака през новата година съгласно зодията ти? На фокус
Но даже и да не сте захласнати от появяването на първите признаци на стареене, ракът на кожата е сериозен проблем. Причиняват го същите тези нездравословни UV лъчи. Те проникват през стъклото, през облеклата и повреждат вашата кожа, без даже да го осъзнавате. Особено застрашени са хората, чиято специалност е обвързвана с непрекъснато излагане на слънце (строителни служащи, озеленители, художници и т.н.).

Разбира се, ракът на кожата е елементарен за диагностициране от лекарите и е лечим, само че това не значи, че не би трябвало да вземем нужните ограничения, с цел да грижим за кожата си всекидневно.
 5 храни, които водят до появяването на бръчки  5 храни, които водят до появяването на бръчки  5 храни, които водят до появяването на бръчки  5 храни, които водят до появяването на бръчки
Какво можем да създадем, с цел да спасим кожата си в точния момент?

За да предотвратите вредите в дълготраен проект, постоянно носете слънцезащита на открито и избягвайте продължителното излагане на директна слънчева светлина. Регулярното прилагане на слънцезащита заглажда фините бръчици, породени от ултравиолетовите лъчи, забавя процеса на стареене и защищава от рак на кожата.

Дори и през студените месеци ще си извършите услуга, в случай че употребявате отбрана от нездравословните UV лъчи, които не простят на никого. Основното, на което би трябвало да обърнете внимание, е лицето и шията – те се нуждаят от целогодишна грижа.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР