bp спечели договор за разработване на два проекта за офшорна

...
bp спечели договор за разработване на два проекта за офшорна
Коментари Харесай

Компанията bp с договор за разработване на офшорни вятърни проекти

bp завоюва контракт за създаване на два плана за офшорна вятърна сила в немския кръг от търгове, като по този метод навлезе на пазара на офшорна вятърна сила в континентална Европа. Зелената електрическа енергия от офшорна вятърна сила е предопределена да подкрепи bp в производството на зелен водород и биогорива, в разширението на електрическата подвижност и в декарбонизацията на рафинериите и други промишлености в Германия.

Двете площадки в Северно море, ситуирани на 130 километра и 150 километра от брега и с дълбочина на водата 40 метра, имат общ евентуален потенциал от 4 ГигаВата. Това ще бъдат първите офшорни вятърни планове на bp в Германия и са изцяло в сходство със тактиката на Интегрираната енергийна компания и плануваното систематизиране на капитала.

Аня-Изабел Доценрат, изпълнителен вицепрезидент Газ и нисковъглеродна сила в bp, споделя: „ Тези планове съставляват значим крайъгълен камък за проектите за декарбонизация на bp в Германия и отразяват доста добре цялостната ни тактика. Възобновяемата електрическа енергия, която се стремим да произвеждаме, ще дава отговор на огромно търсене, което чакаме в нашите индустриални интервенции с многообразие от артикули и услуги, в това число нашето произвеждане на зелен водород и биогорива, разширение на електронната подвижност и декарбонизация на рафинериите. "

bp и неговите прародители са дейни в Германия от съвсем 120 години и през днешния ден там работят към 4000 души. Две рафинерии се ръководят в Германия и посредством водещата мрежа от бензиностанции Aral в Германия с към 2300 места. С Aral pulse, bp е и един от водещите снабдители на публично налични станции за бързо зареждане на електрически транспортни средства, с над 1500 точки за зареждане в цяла Германия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР