БОЙЗ, Айдахо (AP) — Обвинителният акт на голямото жури срещу

...
БОЙЗ, Айдахо (AP) — Обвинителният акт на голямото жури срещу
Коментари Харесай

Мъж, обвинен в убийството на 4 студенти в Айдахо, губи наддаването за повдигане на обвинителен акт

БОЙЗ, Айдахо (AP) — Обвинителният акт на огромното жури против мъж, упрекнат в убийството на четирима студенти от Университета на Айдахо, е издигнат вярно и ще остане в действие, се е произнесъл арбитър.

Bryan Kohberger е упрекнат в четири убийства във връзка със гибелта на Итън Чапин, Зана Кернодъл, Мадисън Моген и Кейли Гонкалвес в жилище чартърен покрай университетския кампус в Москва, Айдахо, предходната година. Прокурорите споделят, че ще изискат смъртна присъда, в случай че Кобергер бъде наказан.

Но по-рано тази година екипът от юристи на Кохбергер подаде молби с искане съдията да отхвърли обвинителния акт, потвърждавайки, че прокуратурата погрешно е скрила доказателства от огромните правосъдни заседатели. Адвокатите на Kohberger също споделиха, че правосъдните заседатели са пристрастни и че няма задоволително доказателства, с цел да оправдае обвиняването. Документ, описващ в детайли основанията за някои от изказванията на отбраната, беше запечатан и съдията затвори чуването по въпроса за обществе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР