Бойци от руските партизански групи обявиха рейда в руската област

...
Бойци от руските партизански групи обявиха рейда в руската област
Коментари Харесай

Руските партизани: Рейдът в Белгород е успешен, операцията продължава

Бойци от съветските партизански групи оповестиха рейда в съветската област Белгород за сполучлива и прибавиха, че тя " продължава ", заяви Си Ен Ен.


Член на легиона " Свобода за Русия ", който се подвизава под псевдонима " Цезар ", съобщи пред кореспонденти, че " резултатът от този рейд е необикновен ".

" Целият интернет [се] взриви, закипя ", сподели Цезар пред публицисти, при среща с партизаните в Сумска област в Североизточна Украйна.

Денис Никитин, пълководец на Руския доброволчески корпус (РДК), съобщи, че интервенцията им продължава. " Първата фаза, ние я считаме за сполучлива фаза. Тя към този момент завърши, само че интервенцията продължава ", сподели той.

Никитин разяснява и връзките на своята група с украинските военни.

" Всичко, което вършим в границите на държавните граници на Украйна, явно координираме с украинските военни ", само че " всяко решение, което вземаме зад граница, зад държавната граница, е наше лично решение ", сподели той.

" Това, което вършим, явно можем да желаяме от нашите, да кажем, приятели, другари, да ни оказват помощ в планирането ", сподели Никитин. " Те ще кажат " да ", " не ", " това е добра концепция ", " това е неприятна концепция ". Така че това е един тип поощрение, помощ и подпомагане. "


Украинското държавно управление се дистанцира от съветските партизани, заявявайки, че те работят без значение в Русия.

Легионерът Цезар съобщи пред публицисти, че съветските сили са били " прекомерно глупави и прекомерно мудни " в реакцията си на трансграничната офанзива. Той твърди, че неговите бойци са унищожили съветска механизирана рота.

" Донесохме им тежки загуби ", сподели Цезар.

Руското министерство на защитата съобщи на ежедневния си брифинг през вчерашния ден, че силите му са отблъснали нападателите назад на украинска територия благодарение на въздушни удари, артилерийски огън и военни елементи.

На въпрос дали интервенцията от понеделник е част от необятно рекламираната украинска контраатака, Цезар отговори: " Мисля, че е нещо като, да ". Той сподели, че украинските военни дават на легиона " Свобода за Русия " " стрелково оръжие, артилерийски оръжия, тежки транспортни средства, всичко ".

" Искаме да освободим страната си... да живеем, да просперираме в независимост и да имаме опция за самореализация ", съобщи Цезар. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР