Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво! Така депутатът

...
Бойко, за 14 г. ГЕРБ промени България! Браво! Така депутатът
Коментари Харесай

Бойко, ГЕРБ промени България! Браво!, възхитен е Георги Марков

Бойко, за 14 година ГЕРБ промени България! Браво! Така депутатът и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков разяснява политическото бъдеще на ръководещата партия. Той посвети дълъг пост във фейсбук, в който прецизира какво е свършено за последните години с помощта на ГЕРБ. Към поста си пък алегорично той е разгласил и песента на Емил Димитров - "Ако си дал ".

"Приятели, На 3 декември 2006 година Бойко сътвори ГЕРБ. „ Ти закъсняваш от време на време, истино… “ се споделяше в една незабравима ария, само че истината за направеното от ГЕРБ е пред очите ни. За 14 години България беше изменена ", написа Георги Марков.



"Доживяхме, с помощта на ГЕРБ, столицата да има три метра. Третото е от най-красивите в Европа. Кеф ти с метро до аерогарата, до Централна гара, от „ Люлин “ до „ Младост “. Имаме си най-сетне и втори мост на Дунав. Бойко ни направи автомагистрала до Южното Черноморие, до гръцкото море, а в този момент до Западната граница. Благодарение на ГЕРБ имаме зала „ Арена Армеец “ и гледахме Григор и Цвети Пиронкова. Плакнахме очи с иконата Ана Иванович. Гледахме международни величия на женски и мъжки тенис ", изброява той триумфите на Борисов и компания.

В ретроспекцията си Марков показва, че ГЕРБ е основал и други магистрални отсечни, пътища, спортни зали и площадки, стотици детски градини, колектори, пречиствателни станции, реновира театри и културни обекти.

"А какво да кажем за бул. „ Витоша “, по който, с помощта на ГЕРБ, тече 24-часов ваучър ", възкликва още някогашният парламентарен арбитър.

"Въпреки двете национални произшествия, до които ни докара Българска социалистическа партия през 90-те години, ГЕРБ стабилизира финансово България. Заплатите и пенсиите са най-високи за прехода. През 2019 година сме трети по стопански напредък в Европа и сме със постоянен кредитен рейтинг. България с Бойко организира най-хубавото европредседателство през последните години в Европейски Съюз. По-добро от това на Австрия, Финландия и Хърватска. В София се изсипаха 34-ма европейски министър председатели. Инициира Балканска четворка, Балканският поток е на финала ", разяснява още Георги Марков.

Той е безапелационен: Срещу постигнатото от ГЕРБ, което е очевидно и несъмнено, стоят две нули на опозицията – 00. Бойко, тези 14 години потвърдиха, че планът ГЕРБ имаше смисъл, тъй като направихте доста за хората: „ Ако си дал, в случай че си дал, в случай че си дал от себе си, не си живял, не си живял напразно… “.

Георги Марков честити в задатък и празника на ГЕРБ - партията, основана на 3 декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР