Бойко Рашков заяви, че обвинените за контрабанда баща и син

...
Бойко Рашков заяви, че обвинените за контрабанда баща и син
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Коцев доведе Димитрови на рождения ми ден, как да ги върна?

Бойко Рашков съобщи, че упрекнатите за контрабанда татко и наследник Марин и Стефан Димитрови са били доведени на посетители в дома му по случай неговия рожден ден персонално от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. В изявление за Свободна Европа някогашният вътрешен министър показа, че нямал информация, че Димитрови са контрабандисти. Припомняме, че преди този момент пък Живко Коцев направи изказване, в което заяви, че покривал татко и сина от преданост към Бойко Рашков.

В момента Марин Димитров е в болничното заведение, а синът му - в ареста. Самият Коцев също е в болнични, откакто първо си подаде оставката, а след това се отхвърли от това деяние и остана на поста си. Вчера служебният кабинет изиска президентът да подпише декрет за освобождението му.

" Главният секретар на Министерство на вътрешните работи пристигна с тях (на рождения ден на Рашков - б. на ред.). Аз също ги познавам, несъмнено. Но какво да кажа - тия обратно, тия напред? Идват хората да ме поздравят. Като пристигна някой на посетители у вас и ви поздрави за сътоветен празник, нали не му вършиме информация за престъпното настояще? Аз от кое място мога да позволявам, че някой може би се занимава с такава активност и основният секретар може би е по отношение на тях ", попита Бойко Рашков.

Освен фотографията на Рашков в компанията на татко и наследник Димитрови, през последните няколко дни на няколко порции в медиите изтекоха фотоси от следствието, на които се вижда Коцев с малко пуделче на Стефан Димитров, а на няколко други фотоси се вижда същото куче с купчини с пачки евро. На една от фотосите отново се вижда Рашков, този път седнал в ресторант, с въпросното кученце до него.

" Нека изкарват колкото кучета и котки желаят. И аз имам у дома. Нека потвърдят тези контрабандни канали, това са основните въпроси, а не в този момент кой с куче и кой без куче. Това е равнището на прокуратурата ", разяснява Бойко Рашков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР