Бойко Рашков върна МВР тридесет години назад във времето, когато

...
Бойко Рашков върна МВР тридесет години назад във времето, когато
Коментари Харесай

Журналистката Юлиана Методиева: Рашков върна МВР във времето, когато полицейските фуражки охраняваха държавата на БКП

Бойко Рашков върна Министерство на вътрешните работи тридесет години обратно във времето, когато полицейските фуражки не пазеха живота и здравето на жителите, а охраняваше стръвно страната на Българска комунистическа партия! Това написа в собствен пост във Facebook журналистката Юлиана Методиева.

Акциите, които прави този длъжностен министър към този момент шести месец ще донесат тежки главоболия на наследника му, а като цяло извоюваните каузи против него ще се изплащат от налозите ни, написа още журналистката.

Ето какво още написа тя в обществената мрежа:

Освен, че е олицетворение на еднообразен произвол, Рашков е и расист. В петък негови хора от районното ръководство на град Лом, обръщат с главата надолу жилището на седемдесетгодишна жена от ромски генезис. Без заповед, без надлежни документи, без призовки, с една дума – типична акция за заплашване и разпра с безсилен човек от малцинството.

Тарашили къщата, разпрали матраци, обръщали столове и маси. Ужасената жена припаднала, тъй като с изключение на шока от нахлулите в дома й служители на реда, тя била с психическо заболяване. Дори чаша вода не й дали, макар че измежду седмината чиновници на реда имало и жена полицайка. Ченгетата на този вътрешен министър е известно, че не страдат от непотребна човещина.

И защо са нахлули като отвързани кучета в частен дом? За да търсят описи, готови за пазаруване на гласове!На всичко от горната страна натикали протокол в ръцете на старата жена и със мощ я предиздвикали да постави подписа си! И през днешния ден тя не знае какво е подписала, била е в несвяст. Като резултат от сходните силови акции на Бойко Рашков гражданското изборно право на съперниците му е под цялостна опасност да бъде упражнено.

Мнозина от съседите подозират освен политическа връзка в безобразията на Министерство на вътрешните работи (уплашената до гибел жена е майка на претендент за народен представител на Демократична България ). Те са уверени,че демонстрираната безотговорност на чиновниците на реда има и дълбоки етнически аргументи!

Бесовете на Бойко Рашков са се развилнели тотално и като за последно. Грубият му напън върху етнически и политически неуместни хора е насърчаван от президента Румен Радев. На който му харесва такава полицейска страна, значи му липсва базисно схващане за народна власт. Тежко на тези, които в неделя ще изберат безконтролността, персоналната отплата и расистката преднамереност, знак на които е вътрешният министър от първото и второто служебно държавно управление.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР