Бойко Рашков изрече много неистини, сестра ми работи в Дирекцията

...
Бойко Рашков изрече много неистини, сестра ми работи в Дирекцията
Коментари Харесай

Сестра ми не имала информация за полицейската акция срещу нас: Арнаудова отговори на Рашков

" Бойко Рашков изрече доста лъжи , сестра ми работи в Дирекцията на полицията от 22 години има редица награди от това министерство, подписвани от най разнообразни министри ". Това разгласи в ефира на bTV Севдалина Арнаудова, представител на държавната осведомителна работа на кабинета " Борисов ".

 

Така тя отговори на Бойко Рашков и изказванията му за приключване на информация и роднински връзки при задържането на Арнаудова дружно с водача на ГЕРБ и някогашния финансов министър. 

Тя посочи, че никаква информация от сестра ѝ не е изтичала.  " Сестра ми изрично не е имала никаква информация за полицейската акция против нас ", сподели тя.

 

По думите на Арнаудова министър Рашков упражнява систематичен психически напън върху нея и нейното семейство. " Ирена Арнаудова, моята сестра, по някакъв метод е изпращала информация към мен. Тя работи в бранш, който няма нищо общо с провежданите следствия и досъдебни производства. Никой от нас не знаеше, че ще бъде задържан ", съобщи Севдалина Арнаудова.

 

" Бойко Рашков би трябвало да се извини за тези изказвания или да ги потвърди, тъй като в него в неговите пълномощия като министър е цялата опция да потвърдя изказванията си ", уточни тя.

 

" Единственото, което мога да го окачествя като документи, конфискувани при обиска и ареста ми, са заповеди за мой командировки, когато работех в Министерския съвет. Останалото са нашия следствия, които централата е правила, по отношение на появилите се фотоси от резиденция " Бояна ".

 

Наши следствия, които ще потвърдят, че фотосите са манипулирани. Това иззеха, имаше и телефони ", изясни Арнаудова във връзка изказванията на Рашков, че от вкъщи й са открити материали, от които може да се направи извод, че е следяла какво се разисква по отношение на изказванията на Васил Божков.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР