Бойко Борисов застава зад вице-премиера Валери Симеонов в битката му

...
Бойко Борисов застава зад вице-премиера Валери Симеонов в битката му
Коментари Харесай

Е сега вече става страшно за Кирил Домусчиев! Валери Симеонов си издейства подкрепа от Бойко Борисов

Бойко Борисов застава зад вице-премиера Валери Симеонов в борбата му с олигарха Кирил Домусчиев. Това била една от сделките, с цел да продължи ръководството на обединението „ ГЕРБ + „ патриоти ” ” без кавги. В връзките сред сътрудниците се появиха пукнатини, откакто вицето Симеонов обществено разгласи, че не се вижда и чува с премиера Борисов, а контрактуваните срещи сред тях не се случват. Коалицията е бетон, обявиха Борисов, Каракачанов и Симеонов след срещата си в кабинета на премиера във вторник. Това обаче коствало на Борисов поддръжка за Симеонов в борбата му против ръководителя на КРИБ Домусчиев. Става дума за подмолна сделка и тя няма да бъде оповестена обществено, само че поддръжката е реалност, оповестиха за Фрог нюз източници от Министерски съвет.
Преди месец Симеонов подаде сигнал в прокуратурата за следствие на приватизацията на Българския морски флот. Според него договореностите не се съблюдават, а предприятието е пред банкрут. Домусчиев отхвърля, само че абсурдът не утихва.

Запознати настояват, че в близко време ще се развихри нов скандал сред Симеонов и Домусчиев. Този път мотив щели да бъдат фармацевтичните компании на олигарха „ Биовет “ и „ Хювефарма ”. Слуховете са за готвени инспекции там, в това число с присъединяване на ДАНС и Министерство на вътрешните работи. Щели да се ревизират договорите и изискванията за труд, има ли съществено замърсяване на околната среда и натравяне на хората с нездравословни газове..
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР