Бойко Борисов разкри, че Асен Василев е поискал преговори. След

...
Бойко Борисов разкри, че Асен Василев е поискал преговори. След
Коментари Харесай

Борисов разкри: Асен Василев ми прати СМС, после ме обвини, че аз съм му счупил телефона от звънене

Бойко Борисов разкри, че Асен Василев е изискал договаряния. След това обаче е обяснил на медиите, че водачът на ГЕРБ му е „ счупил телефона от звънене “.

„ Имам СМС от четвъртък вечерта от Асен Василев, че е на линия, в случай че не желаеме да вървим на избори, да се срещнем и да приказваме. След това го търсих няколко пъти, за което той е разказал, че надали не съм му счупил телефона да го диря, а то беше в резултат на неговото известие “, съобщи Борисов.

Той обями, че в случай че Петков и Пеевски създадат държавно управление, то ГЕРБ ще бъде нелоша съпротива

„ Пред мен седеше листа с министрите. Подчертах дебело, че остава Асен Василев. За един министър ние отидохме на избори. Какво Движение за права и свободи, като те въобще не са взели участие в тези диалози “, сподели той и добави, че за него е проблем, че са глобили Владислав Горанов. 

Борисов още веднъж съобщи, че е имал цялостно доверие на Христо Иванов.

„ Той сподели, че желае да отиде в ЕНП. Искам да му кажа, че принадлежността към едно от европейските фамилии изисква да водиш и такава политика “, добави водачът на ГЕРБ.

На въпрос дали е допустима коалиция ПП-ДБ-ДПС, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори:

„ Всичко е допустимо “.

„ Адски ме натъжава това, че и държавното управление и Народното събрание не желаят да четат доклада на Международния валутен фонд. Те се надпреварват да харчат все едно и света и България свършват “, уточни Борисов.

Борисов съобщи, че Живко Коцев постоянно е имал неговата поддръжка. По-рано през днешния ден той разгласи, че подава оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Въпросът за обединението сред Движение за права и свободи и ГЕРБ се появи след изявление на Пеевски. Вчера в Народно събрание той съобщи:

С Кирил съм работил доста по-добре, в сравнение с с Борисов “.

Той сподели че извънредно доста се е забавлявал с изказванията на водача на Политическа партия, който по-рано знес съобщи, че Движение за права и свободи са в коалиция с ГЕРБ.

„ Ако гледаме по този начин, ние сме по-скоро в коалиция с него, в сравнение с с Борисов “, допърни той.  „ Призовавам Кирил да не влизаме в тези дребни интриги – всички сме били дружно, работили сме дружно, създали сме доста хубави неща. Да се успокоят, да си отидат по места, да се подготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си приказваме. “

Той изясни за какво с Кирил Петков поддържа връзка по-добре в сравнение с с Бойко Борисов

„ Борисов някак си е по-ангажиран и го няма в Народното събрание, до момента в който Кирил е бил непрекъснато тук с мен и доста по-често сме сядали дружно. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР