Бойко Борисов проговори в Брюксел за скандала с апартамента на

...
Бойко Борисов проговори в Брюксел за скандала с апартамента на
Коментари Харесай

Борисов за апартамента на Цветанов: Казва, че е законно, но не знам защо заменя два луксозни в по-хубавата част на квартала с този

Бойко Борисов проговори в Брюксел за абсурда с жилището на Цветан Цветанов.

" Тъжно ми е, че в ден, в който през вчерашния ден дадохме над 50 милиона за великденски надбавки, и всичко това потъва, отпътува, тъжно и гадно ми е. Обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона, на следващия ден отива в Аммерика. Сряда ще се прибере, ще приказвам още веднъж с тях. Ще събера изпълнителната комисия. Никак не ми е приятна тази тематика. Според тях е законно всичко. Сезирани са прокуратурата и КОНПИ да създадат инспекция. Виждам едни водачи на партии взимат за по 200 лв. квадрата, други за 1200. Трябва да се изправя и против моите сътрудници в ГЕРБ, които ми споделят - при всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, до момента в който нашите политически съперници застават заедно и споделят - ние поддържаме отговорните.

На единия му дали 1 милион от КТБ, на другия му взели 1 милион, имам предвид Вежди Рашидов, и ги поставят на едно равнище.

Грешно е, в никакъв случай не съм го правил, да кажа нещо неверно. Дори единствено нарушаване да има, не закононарушение, ще проследя деликатно тези покупко-продажби. Защото решенията в тази ситуация са доста тежки и то в доста малко време преди избори. Така че мога единствено да ги уверя, че постоянно в ГЕРБ сме взимали верните и правилните рещения. Това, че другите са маскари нас не ни оправдава. При другите като вземеш дружество и апартамент е нещо обикновено. Това е честен въпрос. Всичко е доста добре планувано ", сподели Борисов. 

" Цветанов също би трябвало да си направи изводите, той на следващия ден отново отпътува за Щатите, за конференция за сигурност. Откъде пристигна тази офанзива по това време? Можеше да пристигна преди изборите или по-рано. Но това отново не ни оправдава. Така че като се забележим, ще приказваме. Разговорът не е на тематика дали е законно или не. Предполагам, че би трябвало да е законн. Не са деца, имат глави на раменете. Мъчно ми е, че толкоз положителни неща направихме и цялата сила, цялата гнусота, която ни удря, е за нещо толкоз битово, толкоз обикновено, гадно и излишно. При състояние, че имаш два първокласни жилището в по-хубавата част на квартала, за които си ял пердах и си ги потвърдил, предходна е е инспекция и то по времето на управлениоте на Българска социалистическа партия. Сега кое наложи да прави тъкмо това. Той това ми изясни. заменил съм два обзаведени против един на шпакловка, разликата съм я доплатил на хиляда и недостатък евро ", изясни Борисов.

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР