Бойко Борисов предложи вдигане на моста на Панаира, защото по

...
Бойко Борисов предложи вдигане на моста на Панаира, защото по
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Пловдив: Бих вдигнал моста на Панаира, а не да правя пробив на Водната палата

Бойко Борисов предложи повдигане на моста на Панаира, тъй като по думите му е остарял. Той разяснява спрения план за пробив на Водната палата от стадион " Ботев " в Пловдив. От думите му стана ясно, че той персонално е дал предложение пробивът да бъде спрян. 
Прочетете още
" Помолих общината да го спре, да не кажа друга дума, до момента в който няма цялостно единодушие ", уточни Борисов. 

Предложението на водачът на ГЕРБ е оборудването да бъде повдигнато. Въпреки това, Борисов акцентира, че решението за плана би трябвало да бъде взето от пловдивчани. 

" Аз в случай че бях, щях да повдигна моста и да пусна другите платна изпод, само че на кмета съм споделил да събере всички, да го обсъдят още един път. Ако няма смисъл, не го правете, в случай че има... Мостът е остарял, съгласно мен има смисъл, само че това си е решение на общината. Ако вие не виждате смисъл, не го правете. Затова съм помолил да го спрат ", разясни Борисов. 

По думите му това, че има различие в Общинския съвет в Пловдив е демонстрация на народна власт. 

" Но всички мислят за положителното на Пловдив ", добави водачът на ГЕРБ. Той разясни, че парите за плана са обезпечени и подсети, че в Пловдив са осъществени доста значими планове, които обаче не са намерили последователност от държавното управление на Петков.

" 2 години има ли готово Околовръстно на Пловдив? Досега щеше да е готово и щеше да е като пътя Пловдив – Асеновград ", подчертава Борисов върху една от най-болните тематики за пловдивчани. Той подсети, че сега се вършат и 10 детски градини в Пловдив. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР