Бойко Борисов отправи критики към икономическия и земеделския министър и

...
Бойко Борисов отправи критики към икономическия и земеделския министър и
Коментари Харесай

Борисов: Икономическият ни министър го няма, а земеделският е слаб

Бойко Борисов насочи рецензии към икономическия и земеделския министър и напомни, че по времето когато е управлявал зърнопроизводителите са получили над 30 милиарда лв..

„ От времето, когато аз съм бил министър председател, този отрасъл е получил над 30 милиарда лв.. Грешката на Денков е в квалификациите. Моят съвет е да не помнят неприятните думи, да седнем на масата. Правителството е длъжно да помогне на този бранш с нови пазари. Когато си получил такива пари не може да заплашваш, че ще бутнеш страната. Да седнат на масата и да приказваме “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка митингите на зърнопроизводителите от Албена, където открива конгрес на Европейската национална партия.

Борисов поздрави сътрудниците си Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски, че с помощта на напъните им Европейска комисия смъкна мониторинга над България.

„ Сядаме, разбираме се, оказваме помощ, по-късно се прегръщаме. Ние сме държавно управление. Призовавам да седнат да решат въпросите. Парламентът направи това, което през вчерашния ден направи и Европейска комисия. Използвам момента да благодаря на сътрудниците Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски, че направиха всичко, с цел да може Европейска комисия да смъкна мониторинга над България “, съобщи той.

Борисов разгласи и на кой ще е кандидатурата за кмет на Варна, само че отхвърли да спомене кой ще е претендентът на ГЕРБ за кмет на София: „ Кандидатът за кмет на Варна ще е Иван Портних “.

В отговор на това по кое време ГЕРБ ще разгласи кандидатурата са кмет на столицата, Борисов съобщи: „ Когато си желая “.

Припомняме, че в петък водачът на ГЕРБ съобщи, че ще заяви на кой е кандидатурата за кмет на София, когато свърши ретроградният Меркурий.

Двама от споменаваните за претенденти за кмет на столицата, Росен Желязков и Кристиян Шкварек, отхвърлиха спекулациите.

“Не знам от кое място ви хрумват такива вести или може би на сътрудниците народни представители, които си вършат сказки от парламентарната естрада. Не, не съм аз претендентът за кмет ”, сподели Желязков от столицата на Албания, където беше на публична аудиенция в петък.

„ С мен такива диалози не са водени. Съжалявам, че ще попаря ентусиазма ви. Не съм аз. Успокоявам ви “, съобщи в събота Кристиян Шкварек.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР