Бойко Борисов отново ще води листата на ГЕРБ за предстоящите

...
Бойко Борисов отново ще води листата на ГЕРБ за предстоящите
Коментари Харесай

Райкметове се борят за петото място в листата на ГЕРБ в Плов...

Бойко Борисов още веднъж ще води листата на ГЕРБ за идните парламентарни избори на 11 юли. За първи път в нея ще се включат и районни кметове, само че за тях е отредена пета позиция. Втори ще бъде локалният партиен водач Иван Тотев, както беше и на предходния избор. Третото място е планувано за юриста Радомир Чолаков от гражданската квота, следван от някогашния министър на културата Вежди Рашидов.

Листата към момента се разисква, а окончателното решение ще бъде взето от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, изясни Тотев, който даде конференция дружно с Радомир Чолаков.

Бившият кмет посочи, че за петото място,определено като основно, са две- кметът на " Тракия " Костадин Димитров и неговият сътрудник от " Източен " Иван Стоянов.

На тази позиция за предходния избор беше Спас Гърневски, който си остава в листата, само че на по-задна позиция.

Тотев дефинира политическата конюнктура сега като безпорядък, който се основава от служебното държавно управление. " Виждаме един нескончаем Костинброд без ясна политика по какъв начин би трябвало да се ръководи страната и без нужните ограничения за добра организация на изборите ", разяснява Тотев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР