Бойко Борисов направи хитър ход и реализиране на ротацията и

...
Бойко Борисов направи хитър ход и реализиране на ротацията и
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Бойко Борисов ще се намеси, но засега ситуацията е като стар мръсен виц

Бойко Борисов направи остроумен ход и осъществяване на ротацията и кабинет с мандата на ГЕРБ да наподобява като избавителен акт, „ в случай че не направи държавно управление и се отиде на избори, отива със самочувствието на човек, сложил съперниците си в двусмислена поза “. Това разяснява Първан Симеонов в изявление пред БНР.

„ Бойко Борисов ще се намеси, само че към този момент обстановката е като остарял замърсен анекдот, няма да го описвам, само че свършва с „ опитите не престават “, дефинира политическата обстановка Първан Симеонов.

Според него нищо непредвидено не се случва: Това се говореше преди няколко месеца, че като пристигна ротацията ще е мъчно и Борисов ще желае повече министри. Освен отговорността ще консумираш и власт. Говорили сме, че може да се счупи сглобката, само че, в случай че се схванат може да се случи и цялостен мандат.

Политологът призна, че „ не знам дали това към този момент се назовава ротация, следва да разберем в идващите дни “. Според него наличието на Денков и Кирил Петков в компанията на дамите от ГЕРБ и Мария Габриел при президента е показателно, че има предпочитание да се направи кабинет.

„ С вчерашния брифинг го удариха на молба, това не беше доста кавалерски акт на ГЕРБ. Поставиха в унизително състояние ПП-ДБ. Вчера се молеха Борисов да излезе на сцената и да реши разногласието. В такива моменти няма време за губене, това е персонално мнение. Но такива политикански пируети, евентуално са пиар, един от пиарите беше написал: Преди 2 години вие арестувахте Борисов “, разяснява Симеонов.

От българското обществото 1/3 част е на открито и не могат да траят едните и другите и ще търсят нещо друго, напомни той.

„ Вероятно с ротацията Борисов ще желае да придобие повече политическо въздействие, само че евентуално идващите дни ще се договарят по идващите точки. Нищо не е контрактувано до момента в който всичко не е контрактувано “, разяснява хипотетични състав на държавното управление Първан Симеонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР