Бойко Борисов има пряко отношение към протестите на зърнопроизводителите и

...
Бойко Борисов има пряко отношение към протестите на зърнопроизводителите и
Коментари Харесай

Нинова обвини Борисов за зърнените протести, искал да сваля правителството


Бойко Борисов има директно отношение към митингите на зърнопроизводителите и в този момент задачата му е събаряне на кабинета. Такава тайна теза пусна в оборот председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, помолена за коментар на недоволството на част от земеделския отрасъл:

„ Бойко Борисов персонално носи отговорност за това, което става. Защото, по неговите думи, до момента в който е бил министър председател, е платил 30 милиарда лв. на огромните зърнопроизводители. Той сътвори тези 10 семейства, които прибират всички дотации в земеделието. Той ги хранеше през годините. По негови думи: 30 милиарда лв.. И също – позволете да изразим едно съмнение – че сега той има отношение към подбуждането на тези митинги, с цел да смъква правителството„, разгласи Нинова с очевидно наслаждение.

От своя страна водачът на ГЕРБ съобщи, че кабинетът „ Денков – Габриел “ има неговата поддръжка. Помолен за коментар на думите на Корнелия Нинова, Борисов първо изиска конкретизиране коя е тя и по-късно отговори:

„ И като го свалим и ще я поканим нея за държавно управление ли? Просто тя е: „ Добър ден – Бойко Борисов “, „ Лека нощ – Бойко Борисов “. Така че одобрявам го като смешка. Разбира се, че чакам доста по-адекватни дейности от страна на държавното управление. Квалификации, обиди – в такива случаи в никакъв случай не са продуктивни. Точно противоположното “, сподели Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР