Бойко Борисов е проиграл варианта експертно правителство и може да

...
Бойко Борисов е проиграл варианта експертно правителство и може да
Коментари Харесай

Витанов: Борисов най-добре си изигра картите, гласовете ще му стигнат за експертно правителство

" Бойко Борисов е проиграл разновидността експертно държавно управление и може да го изиграе отново, като този път гласовете ще му стигнат. "  Това предвижда във Facebook математикът Николай Витанов.

 

„ За тези избори Витанов сподели, че ще има болшинство за държавно управление, само че различен е въпросът дали ще има държавно управление и какво ще е то. Така и стана. Витанов сподели, че Бойко Борисов най-добре си играе картите. Така и стана – Бойко Борисов най-добре си изигра картите “, отбелязва още проф. Витанов. 

 

Според математика, който направи държавно управление в този момент, ще провежда общинските избори и това ще му даде преимущество.

 

Витанов се похвали и с още " сбъднати прогнози ".

 

" Когато питаха по малките екрани Витанов какъв брой е 2 плюс 2, той отговаряше, че е по-малко от 4. Тоест питаха го дали ПП/ДБ ще съумеят дружно да вземат толкоз места в Народното събрание колкото поотделно по време на предишните избори, а Витанов отговаряше, че ще вземат по-малко. Така и стана ", добавя известният математик.

 

" Всички се смееха, когато Витанов сподели, че Възраждане могат да вземат 14% на тези избори. Днес Витанов се смее ", добавя той. 

  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР