"Бойко Борисов е изплашен! Прави всички унизителни ходове, колкото се

...
"Бойко Борисов е изплашен! Прави всички унизителни ходове, колкото се
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Бойко Борисов е изплашен, трябва да има още едни избори

"Бойко Борисов е уплашен! Прави всички унизителни ходове, колкото се може повече да бави. Включително и това унизително отиване при Ердоган ", съобщи по 7/8 ТВ журналистът Иван Гарелов.
"Това е падението. Той мисли, че държи ситуацията. Това е мъка. Мъчи са още малко да бъде посрещан. Това е мъка, която в персонален проект не бих се занимавал. Но той повлича всички от неговата партия. Това ще се отрази на всички, които желаят да скъсат пъпната шнур с него. Ако това продължи още седмица, ще стане прекомерно.
Той няма ходове. Накъдето и да погледнеш, неговата кариера е убита. Това е безнадеждни опити да си още малко на гребена на вълната. Той се опасява персонално, персонално за себе си. Властта му е нужна, с цел да не бъде съден и преследван. За нас е срамно,че би трябвало да поносим още това нещо.
Той е човек без идеология. Не свети със познания. Разчита на харизма. На европейската среща съгласно мен гледаха на него като на смешник. С Бай Ганьовските си размери толкоз ли не подразни техния усет. Той им беше преференциален. Европейски Съюз не са избили този позор, че той трансформира нашия лидер в надали не в европейски водач. На служебния кабинет слагам оценка 5, 5. Аз съм удовлетворен. Имаше един-двама министри, които доста работеха.
Според мен би трябвало да има още едни избори. Няма да бъде елементарно в изглаждане на ползите на трите партии на митинга. Много разнообразни упоритости има заплаха да се доразвият, разяснява Гарелов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР