Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Борисов едва ли ме има вече за приятел, има други, които галят ухото му

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г надали ме има към този момент за другар. Има други, които галят ухото му. Това показа в изповед пред Българска национална телевизия Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. Бившият към този момент народен представител от не би приел към този момент позвъняване от водача на партията. Той смята, че е обречен.

" Отидох в политиката като мечтател, само че през 2009 година това беше един различен. Отказах третия мандат на Борисов рано сутринта, а на обяд закарах Боил Банов да се кълне. След това отидох да бъда народен представител, тъй като Борисов ме попита желая ли Пловдив област - на мен ми беше все едно къде - мен хората ме обичат. Аз постоянно съм бил доста предан човек. Турчин стане ли ти другар, не си гледай гърба ", сподели Вежди, който изгоря поради фамозната имитация за леките дами.

" Аз бях другар на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, даже загърбвах грешките му, тъй като това е вид хигиена на морала към другарството. Но най-после се оказва, че единствено ти си бил предан. Днес Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г нямам доверие да ми е другар, той си има други другари, само че да е жив и здрав. Няма потребност да ми се обажда към този момент. Мъжете се обаждат. Аз бих се обадил ", не скрива огорчението си някогашният ръководител на Народно събрание.

  " Хванах един рак от политиката. Кярът ми беше това, даже претърпях куп унижения в самата политика. Не знам по какъв начин ги изтърпях. Аз работя с истината. А свободата е всичко това, което можеш да кажеш, да мислиш нагледно, чувствено, почтено и откровено. Тази истина в политиката ми липсваше. Но желаех нещо да оставя. Аз съм мечтател - простак и съм сложен за управление. Хората там идват страхливи ", сподели Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР